Welcome visitor you can log in or create an account

 

FAQ - Veelgestelde vragen

 

 

FAQ - Veelgestelde vragen

 

Wat voor Schilderijen verkoopt Amsterdam Art Gallery?

Wij verkopen allen handgemaakte schilderijen, 100% Originele schilderijen. Geen print, drukwerk, Giclee of massaproductie. Deze origineel schilderij wordt met 100% handgeschilderd en wordt uitgevoerd op een doek. Het doek waar de schilderij op geschilderd worden is vervaardigd van hoog kwaliteit katoen en linnen en wordt op een houten frame bevestigd. De randen van het schilderij worden mee geschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden.

Wat is de levertijd van een schilderij?

Nadat u uw schilderij bij ons besteld heeft, krijgt u meteen een e-mail van ons waarin wij uw bestelling bevestigen. Over het algemeen ontvangt u het schilderij na 5-7 werkdagen. Heb je een spoed? Stuur ons een mail of neem telefonisch contact met ons op.

Worden jullie schilderijen compleet geleverd?

Ja, onze kunstwerken zijn altijd compleet en direct klaar om op te hangen, U krijgt ook bij een gratis ophangsysteem, waarmee je het schilderij aan één ophangpunt ophangt (spijker bijvoorbeeld).

Hoe komen jullie aan schilderijen?

Alle schilderijen van Amsterdam Art Gallery zijn uniek en worden gemaakt door echte kunstenaars. Zowel van kunstenaars uit binnen- als buitenland.

Hoe stuur jullie het schilderij?

De schilderijen worden zorgvuldig ingepakt in noppenfolie voordat ze in de schilderij doos ingepakt worden. Daarna wordt de hele doos weer in noppenfolie ingepakt. Het schilderij is 100% gegarandeerd in orde. Elke schilderij wordt met 100% garantie verzenden.

Hoe snel is mijn bestelling in huis?

Over het algemeen ontvangt u het pakket na 5-7 dagen. Heb je een spoedje? Stuur ons een mail of neem telefonisch contact met ons op. We houden je per mail op de hoogte van de levering van je bestelling.

Kan het schilderij in echt zien?

Jazeker. een deel van onze collectie is in Zaandam te bezichtigen! even een afspraak.

Kan ik een schilderij op maat laten aanpassen?

Als u de schilderij afmeting, schilderij uitvoering of de kleuren van een schilderij wil laten aanpassen dan kan dat. U kan hiervoor het formulier onderaan deze pagina gebruiken. Mocht u een schilderij op internet hebben gevonden, dan is het ook mogelijk dat wij deze aanpassen aan uw wensen. Hiervoor kan u ons het beste een mailtje sturen met daarin de foto en/of de link naar het schilderij. Stuur uw mail a.u.b. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kan ik een Schilderij in opdracht laten maken?

Heb je een mooie, dierbare foto? Je kan daar een mooi schilderij van laten maken door onze professioneel kunstenaar Zenon. Denk aan een speciale vakantieplek, je boot, een bijzonder stadsgezicht of je woning. Welke afbeelding dan ook in overleg maken we er een mooi schilderij van. De foto kan op een realistische manier worden nageschilderd maar ook in een bepaalde stijl. Maak gebruik van de upload-pagina. Je kunt daar een of meerdere foto's uploaden, de gewenste maat aangeven en andere wensen die je hebt. Je krijgt dan eerst een prijsopgave van ons, waarna je kunt besluiten om opdracht te geven.

Verzenden jullie ook aan België en Duitsland?

Ja, wij leveren ook aan België en Duitsland.