100% met de hand geschilderd   Gratis verzending Nederland & België   Atelierbezoek is mogelijk   Maatwerk mogelijk!

Skyline & Steden schilderijen

Resultaten 1 - 8 van 8

One 100x80 cm

Kunstenaar: Atelier 1001
€ 369

Sweet home 150x50 cm

Kunstenaar: Irina
€ 399

New York sity 60x150 cm

Kunstenaar:
€ 319

Classic 150x60cm

Kunstenaar: Atelier 1001
€ 319

Steden Skyline schilderijen online kopen

Steden Schilderij nodig? Amsterdam art gallery heeft een groot assortiment aan Steden Schilderijen!. Wat is de aantrekkingskracht van skylines in de stad? Een stad aan de horizon belooft kansen voor de massa en intieme verhalen of individuele bezigheden. De lichten van de Brooklyn Bridge in New York fonkelen niet alleen in de nachtelijke hemel, ze lonken ook! De lichten van de San Francisco Bay Bridge lokken mensen. Nachtelijke reflecties van de skyline van Chicago in Lake Michigan spreken van een stad in beweging, terwijl de Eiffeltoren een beroep doet op liefhebbers van wandelen langs de rivier de Seine in Parijs. Skylines van steden zijn een fysieke weergave van de dromen van velen.

Hoewel we misschien niet allemaal de artistieke stedelijke visie en talenten delen die Frank Gehry tijdens zijn beroemde architecturale carrière heeft getoond, zijn we allemaal gelukkig genoeg om te genieten van de vruchten van zijn inspanningen en die van andere stedenbouwkundige architecten zoals hij. We hebben deze verzameling skylines van de stad geïntroduceerd om hulde te brengen aan de moderne architecturale kunstenaars die hebben bijgedragen aan het vormen van ons steeds groter wordende stedelijke landschap.

In ieder van ons is een natuurlijke verbinding met onze steden en in het bijzonder die van ons vroege leven of onze kindertijd. Onze stad van herkomst is een van de meest voorkomende manieren waaraan we onszelf identificeren, of het nu gaat om een ​​schertsend sportteam, een praatje met medereizigers, trots op lokaal ‘gekweekte’ filmsterren en beroemdheden en opschepperige recensies van hotspots, hole-in -de-muur eetgelegenheden en lokale bezienswaardigheden. Daarom zijn we instinctief aangetrokken tot kunstwerken die onze steden in een prachtig licht schilderen. Deze verzameling beroemde skylines in de stad is onze poging om precies dat te doen, door middel van een artistiek verbeterde fotografie van stadsbeelden, gedrukt in levendige kleuren op mat afgewerkt metaal of hoogglans acryl.

Skyline & Steden schilderijen voor iedereen

Als groot online kunstgalerie, Amsterdam Art Gallery zijn wij erg blij om overal mensen te helpen om te ontdekken, verliefd te worden op Skyline & Steden schilderijen en op unieke wijze werken van de meest getalenteerde opkomende kunstenaars van over de hele wereld in hun bezit te krijgen.

Voor een beetje meer hulp bij het vinden van het perfecte kunstwerk uit onze selectie van originele schilderijen te koop, nodigen wij u ook uit om te profiteren van onze deskundige Art Advies-service, we denken graag met je mee en je ontvangt snel van ons een goed voorstel.

Kunst in je interieur

Wij bieden een exclusieve collectie van Moderne schilderijen aan. U kunt hier de slyline en steden schilderijen van onze zeer getalenteerde kunstenaars uit binnen- en buitenland bewonderen.