Welcome visitor you can log in or create an account
Kunstenaar: Irina
€ 469
Kunstenaar: Irina
€ 359
Kunstenaar: Irina
€ 449
Kunstenaar: Irina
€ 493
Kunstenaar: Irina
€ 469
Kunstenaar: Irina
€ 469
Kunstenaar: Irina
€ 369
Kunstenaar: Irina
€ 399
Kunstenaar: Irina
€ 469

Schilderijen online kopen bij Amsterdam Art Gallery

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Amsterdam Art Gallery. Wij zijn verheugd om originele kunst van getalenteerde kunstenaars aan te bieden. Als je op zoek bent naar betaalbare en originele schilderijen van inspirerende onafhankelijke kunstenaars, dan kunnen wij u helpen om een kunstwerk te vinden waar je van houdt. Onze collectie is leverbaar binnen 5 tot 10 werkdagen en vaak al binnen 6 dagen bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland.

Betaalbare kunst voor iedereen

Alle schilderijen van Amsterdam Art Gallery zijn uniek en worden gemaakt door echte kunstenaars zoals Irina, Zenon, Karam en Atelier 1001,alle onze kunstenaars zijn professionele kunstenaars en de meesten van hen zijn opgeleid aan erkende kunstinstellingen, maar een niet onbelangrijk deel is ook min of meer autodidact. Alle schilderijen is Hand geschilderd met acryl of olieverf op linnen canvas doeken. Die doeken is gemaakt van hoge Kwaliteit katoen, en bevestigd op houten frame. De schilderijen zijn voorzien van een eenvoudig ophangsysteem. Wij bieden in veel verschillende afmetingen prachtige schilderijen aan waardoor er voor elke woonkamer, slaapkamer, keuken of zelfs op kantoor. Onze unieke collectie bestaat uit: Abstracte, figuratieve, Landschap, Skyline & Steden, dieren schilderijen en nog veel meer stromingen.

Klantenservice: we denken graag met je mee

Onze klantservice zal erg blij om overal kunstliefhebbers te helpen om te ontdekken, verliefd te worden op moderne schilderijen en op unieke wijze werken van de meest getalenteerde opkomende kunstenaars van over de hele wereld in hun bezit te krijgen. Voor een beetje meer hulp bij het vinden van het perfecte kunstwerk uit onze selectie van originele schilderijen te koop, nodigen wij u ook uit om te profiteren van onze deskundige Art Advies-service, we denken graag met je mee en je ontvangt snel van ons een goed voorstel.