100% met de hand geschilderd   Gratis verzending Nederland & België   Atelierbezoek is mogelijk   Maatwerk mogelijk!

Figuratieve-schilderijen

Resultaten 1 - 24 van 90

Dove 100x80 cm

Kunstenaar: Atelier 1001
€ 469

Skazka 80x80 cm

Kunstenaar: Zenon
€ 439

Park 150x50 cm

Kunstenaar: Irina
€ 369

Ribbon 100x80 cm

Kunstenaar: Atelier 1001
€ 469

Venus II 75x115 cm

Kunstenaar: Karam
€ 489

Going green II 70x90 cm

Kunstenaar:
€ 369

Complementary 100x80 cm

Kunstenaar: Irina
€ 379

Figuratieve Schilderijen online kopen

Figuratief Schilderij nodig? Amsterdam art gallery heeft een groot assortiment aan Figuratieve Schilderijen!. Als je voorstander bent van figurative kunst, nodigen we je uit om onze immense selectie van figuratieve schilderijen in een breed scala aan stijlen te bekijken om het schilderij van jouw voorkeur te zoeken. Dit kan variëren van hyperrealistisch via impressionistisch tot gedeeltelijk abstracte werken. Onze getalenteerde opkomende artiesten komen uit de hele wereld, waarvan er vele net beginnen te integreren in de kunstwereld. Blader door onderwerpen (bijvoorbeeld portret, landschap, natuur), medium (bijv. acryl, olieverf) en stijl (bijv. Kubisme, Popart) of maak gebruik van onze gratis ‘Art Advisory’-service om één op één samen te werken met een kunstcurator te vinden.

Figurative schilderijen voor iedereen

Als groot online kunstgalerie, Amsterdam Art Gallery zijn wij erg blij om overal mensen te helpen om te ontdekken, verliefd te worden op figurative schilderijen en op unieke wijze werken van de meest getalenteerde opkomende kunstenaars van over de hele wereld in hun bezit te krijgen.

Voor een beetje meer hulp bij het vinden van het perfecte kunstwerk uit onze selectie van originele schilderijen te koop, nodigen wij u ook uit om te profiteren van onze deskundige Art Advies-service, we denken graag met je mee en je ontvangt snel van ons een goed voorstel.

Figuratieve Kunst in je interieur

Wij bieden een exclusieve collectie van Moderne schilderijen aan. U kunt hier de figurative schilderijen van onze zeer getalenteerde kunstenaars uit binnen- en buitenland bewonderen.