100% met de
hand geschilderd
14 dagen
retourrecht
Gratis verzending
Nederland & België
Maatwerk
mogelijk
Elk schilderij
op maat aanpasbaar

Bloemen & Bomen schilderijen kopen

Bloemen en bomen in schilderij ze in de loop van de geschiedenis een belangrijk onderwerp voor kunstenaars geweest. In het Oude Egypte werd de lotus, die de zon symboliseerde, vaak gebruikt in papyrusschilderijen, amuletten en keramiek. In veel artistieke werken uit de Middeleeuwen en de Renaissance werden op de achtergrond bloemmotieven gebruikt. Bloemen waren ook soms het brandpunt van het kunstwerk in de Stilleven- bloemen en bomen schilderijen geproduceerd door Renaissance-kunstenaars uit de 15e en 16e en kunstenaars uit de Nederlandse Gouden Eeuw. De 19e eeuw zag de opkomst van de kunststroming Impressionisme waarin de kunstenaars vaak werkten’ en plein air’ (buiten). Dit leidde tot veel beroemde schilderijen waarin bloemen prachtig werden vastgelegd. Het impressionisme werd gevolgd door het postimpressionisme, waarin de kunstenaars bloemen bleven uitbeelden in binnen- en buitenomgevingen. Bloemen waren ook vertegenwoordigd in 20e-eeuwse kunststromingen zoals Pop Art.

Bloemen & Bomen schilderijen voor iedereen

Als groot online kunstgalerie, Amsterdam Art Gallery zijn wij erg blij om overal mensen te helpen om te ontdekken, verliefd te worden op Bloemen en Bomen schilderijen en op unieke wijze werken van de meest getalenteerde opkomende kunstenaars van over de hele wereld in hun bezit te krijgen.

Voor een beetje meer hulp bij het vinden van het perfecte kunstwerk uit onze selectie van originele schilderijen te koop, nodigen wij u ook uit om te profiteren van onze deskundige Art Advies-service, we denken graag met je mee en je ontvangt snel van ons een goed voorstel.

Kunst in je interieur

Wij bieden een exclusieve collectie van Moderne schilderijen aan. U kunt hier de bloemen en bomen schilderijen van onze zeer getalenteerde kunstenaars uit binnen- en buitenland bewonderen.

Mijn account or create an account